sahabat Senyap

Tuesday, March 10, 2009

Line Up New Indie Band

Let’s me introduce to you my band that goes with the name of ‘Evolutionary-X’. Yang pasti band ini akan mencipta satu lagi fenomena di dalam industri muzik tempatan. Akan berada di pasaran tidak lama lagi, pastikan anda dapatkan EP kami di gig2 yang berdekatan. Music direction yang kitorang bawak adalah rock + hip hop. This are my band’s line up. Semua acuan JAMBU. Hehe.
Green shirt is Ikmal. Cool dude. Very friendly and he is my cousin actually. He’s play drum and MC. Sebelahnya Najib Khir. Body builder. Dia lah pengasas band ini. Play part as vocalist and guitar.

Hurm, this dude is ehem2. Heh. Play guitar and second vocal. Dan yang pasti dia langsung tidak ada sebarang pertalian darah dengan Dafi.
Tapi malangnya, itu semua hanyalah sekadar mimpi di siang hari. Tidak serius dan terikat dengan komitmen yang lain adalah punca kumpulan ini berpecah. Amat kasihan kerana industri muzik tempatan telah kehilangan sebutir mutiara yang sangat sukar di cari ganti.

Hahaha. Macam iyer2 jer kan? Huhu. Peace.

p/s : Im Amih. Teka mana satu aku? Yup! Yang paling comel itu aku. eheh, sangat poyo. Eh, lupa plak. Kan dah letak nama kat situ… Duh…!!

10 comments:

ejan cakap:xx~aKoo...kaMu suka oRx..SooTh uRseLf...Rite2??:) said...

hehehe....nak tgk la kmoo prform...mcm mana ea??hihi...chaiyok2...bawa lagu yang sedap2 tau...chiyok2:)

ejan cakap:xx~aKoo...kaMu suka oRx..SooTh uRseLf...Rite2??:) said...

upz...im fgot...semuanya cumil2 jgk...lalala...ngee~

The Silent Melody said...

nak tengok saya perform? ahah.. boley2.. hehe. tapi nati kalo ada pendarahan telinga atau dapat effect apa dont blame me ya? huhu.. eh, cumil? cumil ke? thanks.. awak pun apa kurangnya..

mohammadikmal said...

uit geng....
aku ni..
drummer band kita..
ngee...
sedey la wei mengenangkan apa yg berlaku..
kalo ley patah blk masa ni,kan ka besh...
aku nk group kita ni btol2 jadi...
hukhukhuk...

puteri kartikah said...

cumiL????hahahaha...
jambo dowh!!!!!!!!!!!
cecah kicap pon sodap!!!fuh!!

The Silent Melody said...

eh dude..
alahai.. macam mana ko boleh tiba2
mencelah kat sini neyh.??
hahaha
macam Jejak Kasih plak kita yer?
a'ah la beb,
rasa rugi plak kan?
skang kita masing2 dah kemana..

mohammadikmal said...

hahahahaha...
taw xpa...
wep,ang dok watpa la ni??
tgh serius nk jadi penulis blog lak ka??
hehehehe...

The Silent Melody said...

penulis blog?
heh
ni hobi di masa senggang ja..
eh, apa address blog ko?
aku nak tag skali.

mohammadikmal said...

huhuhuhu...
aku xdak blog la bro...
aku xreti nk menulis...
ngeee...

kakmay said...

salam...zam,kak may akan terus jadi pembaca blog zam so zam kena tulis citer yg best2 tau..xpi jgn tulis benda yg xda pekdahnya orait...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...