sahabat Senyap

Saturday, October 10, 2009

Selamat Hari Lahir

Bila tibanya Oktober, kebiasaannya jadual rutinku akan jadi sedikit lain. Lain yang aku suka dan lain yang teman sekelilingku turut kongsi gembira. Waktu ini peti inbox baik emel mahupun henfon aku akan berpusu2 isi datang singgah. Semuanya kata2 ucapan manis dari teman handai.

Oktober bulan jatuhnya hari lahir buat adik dan aku. Adik pada 11 dan aku hari berikutnya. Dan teman baikku juga berkongsi tarikh lahir yang sama dengan aku pada 12 Oktober. Haha. Waktu ini selalunya tepung, telur akan melayang pada aku dulu. Ah, rindunya waktu itu.

Waktu ini juga, kawan2 akan rasa pelik kenapa kita tiba2 kol. Tak pernahnya nak contact tup2 hari nie muncul. Hehe. Itu la, pakai 2 line lagi. Celcom pakai Maxis pun rembat, jenuh nak abiskan pangggilan percuma. Huhu.

Bila belek album lama, tiba2 jumpa foto kat atas. Foto aku waktu baby. Hurm, aku tak pasti waktu ini usianya berapa. Mungkin 3 ke 4 bulan. Masih meniarap. Waktu ini aku masih di Cameron Highland sebelum datang pindah di utara sini. Tak sangka saizku yang sebesar telapak tangan dulu kini dah gedabak begini. Hehe. Cepat betul masa berlalu ya. Sehingga kadang2 aku jadi kelu apa yang sudah aku capai dalam tempoh itu. Em.

Salam senyum dari Senyap.


p/s : I’m Amiey. Thanks for the gift that you gave me.

19 comments:

[z@ck] said...

sempena birthday kali ni..
request dari pembaca blog kamu..
letak satu gambar time kamu dah besar..
hahahaha..

psst..jgn jadikan alasan tak fotogenik untuk mengelak ok..

Orang Senyap said...

zack ::

alamak.. kamu nie zack ada jer yer?
hehehe..

okey, tapi xpromise tau..
muka saya jambu lorh..
kena perli jer nanti... huhuhu

apepun, thanks for the wish.
really do appreciate it. hehe

owh, fun YM with you.. :-D

Orang Senyap said...
This comment has been removed by the author.
Cik Dila said...

selamat hari lahir.moga2 dimurahkan rezeki dipercepatkan jodoh dipermudahkan pekerjaan dipanjangkan umur dan segala2nya yang baik berlaku dalam hidup kamu.miss u a lot!!amu marah saya ke..?sorry ye..

aideeb said...

tak logik betul kamu ni emi...takkan la masa 3-4 bulan tu saiz besar tapak tangan...(ko ukur guna tapak tangan sape nih)..hihihi..kelako lah..by the way selamat hari tua...

Orang Senyap said...

ayik ::

thanks.. time to be matured now..
hurm...

Orang Senyap said...

aideeb ::

hahaha, nampak sangat dah lama xpegang baby kan?? huhu

erm, abis tue ukuran dia besar sehasta tangan yer?

erm, dah tua dah emi.. tapi xpe, tua2
saya pun saya tahu awak tua lagi.
hehehe

ejan cakap:nama aKoo..NuRfarIzaN aNaK sULung pakCik AhMad said...

selamat hari lahir...:)
tc...
semoga hidupmu dbrkati-Nya...:)

yayarawr said...

hapy belated bufday!hah..cel smnggu call free..best2!

Orang Senyap said...

ejan ::

tenkiu makcik ejan..

semoga sama2 kita dirahmatiNya ya?
hurm.. :-)

Orang Senyap said...

yayaawr ::

a'ah, first guna maxis
sampe xde suara xhenti2 contact
member... hehehe

waktu nie la nak contact
kengkawan yang stay jauh2 tue..

free of charge..!!! hehe

skang celcOm plak punya turn.

5rux said...

Happy Birthday kawan
Semoga pjg umur & d'murahkan rezeki.

Orang Senyap said...

5rux ::

thanks fairux..

same goes with you..
hehehe

reen_sofee said...

eppy belated burfday yee amy...

semoga panjang umo...

semoga murah rezeki....;>

seroja jingga said...

hapy bday!..belajar lah untuk menjadi lebih dewasa k..

Orang Senyap said...

reen_sofee ::

thanks sofee..
hehe

alahai, dah tua dah nie..

Orang Senyap said...

seroja jingga ::

thanks kamu..
talking about being a dewasa nie..

yeah, i'll do that..
coz rasa macam dah letih bila
mana waktu saya jadi 'kebudak2kan'
i mean im being happy sebenarnya..

tapi xsemua orang suka..
xsemua orang appreciate..

hahaha.. omongan ape nie.. :-)

Att Ashburn said...

oh my..
sory lamabat wish..
internet xde la..
but i do remember ur bday sbb u ade ckp kn..
lgpun bday kamu clash dgn bday my frens..hehe..
so hapy belated birthday..
God bless u..
have a happy life..
and keep blogging :P

Orang Senyap said...

Att Ashburn ::

hehe.. thanks by the way kamu..
adiah mana? :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...