sahabat Senyap

Wednesday, May 06, 2009

Oh Tidak ! Aku Telah Dinodai !!

Aku masih suci sebenarnya. Sebelum sesiapa fikir yang bukan2, baik aku jelaskan awal2. Gimik je title tuh. Eheh. Tapi sejak blog aku telah berjaya dibolosi oleh rakan sekerja aku baru2 nie. Ah, rasa macam aku turut dibogelkan sama oleh mereka. Banyak yang aku tulis berkenaan mereka nie sebenarnya. Dari yang wangi sehinggalah sebusuk2nya. Tapi aku rasa lebih harum dari yang tengik.

Tadi aku jalan depan si polan tu, aku tau yang dia dah berjaya cari blog aku yang dah lama aku sembunyikan dari mereka2 nie. Dengan muka sardin dan sehabis innocentnya aku berlagak virgin. Memang virgin pun lagi. Ceh, apa punya ayat aku pakai. Aku buat dek jer. Tapi ish. Silap la coz aku ada reveal nama penuh aku kat sini. Kalau tak, boleh la kekal senyap. Nasib baik muka xberapa nak expose sangat. Fuh.

Perlukah Senyap kekal senyap buat selama2nya atau perlu ke aku tukar cara penulisan aku hanya kerana blog aku dah dinodai oleh mereka2 itu. Dilema2. Perlukah Senyap berhenti menulis…. Mungkin ini adalah noktah yang terakhir dari Senyap. Hurm, boleh jadi. Mungkin…

Tapi, mereka itu siapa? Tak berbaloi rasanya aku buat macam tue. Ini aku. Macam this guy yang dalam picture, dia xmalu. Tapi aku rasa dia bangga dapat menyarungkan sut niey tanpa perlu kisah cakap2 di belakang coz xsemua yang sanggup nak pakai. Be diri sendiri. Jemari ini masih belum letih menyanyi !! Peace.
p/s : Im Emy. Bak kata Paris Hilton ‘I’m Still Virgin’. Heh, iyo la tuh.

4 comments:

زكري said...

rElaxs bro... keep on rolling..

tak pa we always teach the virgin...

no hal... aku ja yg tau.. no hal laaa

che said...

lelaki bila bercakap..

The Silent Melody said...

zakri ~ heh, aku bukan apa..
xde apa pun sebenarnya.. cuma heran macam mana bley gak yang tembus tahu page aku yang xseberapa nie.. pepun bro. i'm cool !

che ~ awat che.. apa yang xkena dengan lelaki bercakap ?? u nak laki cakap macam mana ? yang patah2 ker.. haha

文章 said...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...