sahabat Senyap

Tuesday, July 14, 2009

Award From Sasha & Yean

Bagi individu yang rabun IT macam aku ni bila dapat award cute macam kat atas benar2 buat aku senyum sendiri. Sebabnya aku xreti nak create2 award macam tu. Heh. Thanks buat Yean n Sasha, hurm dorang bagi award yang sama. Jadi aku combainkan skali la. Boleh macam tue? Hehe.

Nyatakan 5 Fakta Menarik Pemberi Award Ini?

# Sasha Lee
i) Teman blog, xkenal sangat (minta maaf). Tapi memang mula berkawan mulanya dari tak kenallah yang lama2 akan kenal sangat2. Kan? Hehe. Terus blogging ya kamu.
ii) Suka apa yang aku suka. Bagi aku dia boleh share anything with anyone.
iii) Right person if you want to have chat
iv) Minat MU (yeke? Hehe)
v) xboleh terbang

# Yean
i) juga teman blog, friendly. (I think)
ii) suka makan
iii) tido cukup 8 jam sehari
iv) bernafas melalui hidungnya
v) juga tidak boleh terbang

Setiap Blogger Harus Menyatakan 10 Fakta Atau Hobi Diri Sendiri Sebelum Memilih Penerima Blog Seterusnya.

+ Aku seorang yang unpredictable ; boleh jadi orang yang diam sepi dan boleh jadi orang yang sangat talkative, depend on my mood. But most of the time, i’m a silent person with a silent attitude.
+ Suka senyum, senyum itu bagi aku bagus dan suka buat orang keliling aku turut senyum. Agak kelakar orangnya. Haha
+ Boleh terbang tanpa gunakan mantel dan seluar dalam di luar.
+ Waktu senggang suka chatting dengan Obama, bincang pasal dunia.
+ Jiran dengan Jennifer Love Hewit.
+ Mempunyai seekor kucing yang boleh menyanyi rap
+ Penggusti professional WWE
+ Tidak boleh menjadi orang Super Saiya.
+ Boleh menahan nafas di dalam air selama 15 saat
+ Fakta ; aku menaip entry ini dalam keadaan mamai nak tidur sebenarnya. hehe

Anda Perlu Memilih 8 Penerima Award Seterusnya Dan Describe Tentang Mereka

+ Adila – Sebab dia la wujud blog ‘Silent Melody’ ni.
+ Emillia Andres – My sis yang ibunya orang Filiphina
+ Mynamyra – Regular commentator aku, hehe. Thanks kamu. Keep on rolling.
+ Att Ashburn – seorang cikgu, bagus dia ni seorang pendidik. Tabik2.
+ Adeeb – Dari teman blog kini teman emel aku sekarang
+ Makcik Ejan – Suka personality dia. Agak ceria.
+ Che Lia – Adik ‘my skandal’.. haha.. (mesti dia tengah muntah hijau sekarang)
+ Cik kikilala – sangat cute la nickname dia. Hehe

p/s : I’m Emi. Aku rasa aku ingin hilang sekarang.

10 comments:

Asyraf Abdul Rahim said...

tahan nafas dlm air selama 15saat?

sekejap tu.

aku tahan nafas dalam air slama 30-45saat. tapi kene tutup hidung dgn tgn.

takut tersedut air guna hidung. :)

mynamyra said...

owh,,
i'm ur regular comentator ek?
haha..
u tOo..
neway,,thnx 4 d award..
but i'm not so sure if i can keep cmmenting people's blog pasni..
life kt u quite bz..n hstel xde wifi..sOo pathetic..huhu..

Att Ashburn said...

tq 4 da award..tp nw internet x elok sgt huhu

SasHa Lee said...

thankiu dude sb menerima award yag bise2 nie..

**erh eden minat MU arr..dari zaman SPM lagi..wlpn dah 2 3 org dah kuar..lagi2 tevez n Ronaldo..hikz..

**pas regards to Jennifer Love Hewit erhh..;P

Orang Senyap said...

Asyraf Abdul Rahim ::

ehem owh yang itu saje jer..

tahan takat 15 saat sapa2 pun boleh kan? hehe

even budak kecik pun can..

Orang Senyap said...

mynamyra ::

erm myna, life situ memang macam tue larh..

tapi it's fun.. belive me..

Orang Senyap said...

Att Ashburn ::

ambil tau award tue.. susah Orang Senyap nak nominasi orang nie..

hehe :-)

Orang Senyap said...

sasha Lee ::

jennifer love hewit tokleh jawab salam.. huhu.. tapi dia say hi kembali.. :-P

minat bola ye kamu, wah, good2.. xsangka.. minat bola ke pemain bola tue sendirik? hehe

SasHa Lee said...

saya suka cara mereka maen or skil diorang time bermaen.. seperti pemain brazil dahulu.ronaldo...

**kalo sya minat pemain sudah lama sya sokong the gunners..sb ada Fabregas..hensem..hehehe..

**tapi saya tak gila bola sangat.. sampai tito pun tak lena..

*mungkin sya terikut abg saya kot.. sb dia kalo maen bola dulu2 suka ajak sya maen sekali..coz dia seorang jer laki dalam sibling..;P

Orang Senyap said...

sasha lee ::

cara awak cakap macam u like footbal lebih dari saya minat football.. hehe

nak tau pasal apa? saya xsuka sangat sukan bola nie.. jarang sangat2 la nak turun padang tendang bola..

lebih prefer sukan lain kalau nak keluarkan peluh.. eheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...