sahabat Senyap

Friday, July 03, 2009

Tag Dari Adeeb


Hari ini aku telah ditag oleh Cik Adibah Bt Mat Rus atau nama blognya Adeeb. Nama penuh terus saya sebut nama kamu Adeeb. Hehe. Dan aku cukup senang untuk menjawab soalan tag begini dari menghadap job2 yang ada dateline, adreline perlu beri speech depan orang, pressure dalam meeting yang aku perlu hadap hari2 kat tempat keja tu. Ini jawapan Emy ya.


Do you have secrets?
+ Yes. Anybody have secret. Walau terbuka macam mana pun orang itu pasti ada jugak benda yang dia lebih selesa keep it just for him/herself. Kan?


Would you fall in love with a guy/gurl younger than you?
+ Hellew, I’m a dude. Rasanya tak salah. Kalau older than me pun hurm akan dipertimbangkan. Ahahaha.


What is your favourite animal?
+
Cat. Sebab apa? Coz Montel suka kucing. Hehe. I got one too, nama dia Slim Shady. Very manja.


What would you do with a billion dollars?
+ Invest them, explore potentials business and love if my ‘name’ will be a ‘brand’ satu hari nanti.


Will you fall in love with your friend?
+
Hurrmm, maybe. Yes dan pernah.


Which is more blessed, loving someone or being loved by someone?
+
Alahai, kenapa soalan tag ni banyak berkisar pasal ‘love’ eyh? Soalan yang memang aku lemah sikit nak jawab. Hurm, semua ini atas hati, hati jarang sekali menipu hosnya. Erm, pernah berada di both of situation sebenarnya.


List your favourite movie.
+
Ha, yang ini aku suka. Macam tahu2 jer yang aku ini kaki wayang tegar. Hehe. Favourite movie? Movie dari MARVEL. Dan movie lakonan Nicholas Cage, Jonny Depp, n Dwayne Johnson. Skrip filem mereka jarang sekali mengecewakan. Movie yang di direct oleh Steven Spilberg, Micheal Bay, Sam Raimi, Bret Ratner, n Ahmad Izham.


If the person you secretly like is already attached, what would you do?
+ Selagi dia tak kawin, selagi tue aku tak akan putus asa..!!! Hahaha. Macam iyer2 ja. No lah, aku akan sentiasa doakan kebahagiaan dia dari jauh.


Do you have any regrets?
+
Yes


Would you be the person that you are if you were to be reborn?
+
Yes. I love being me. Tapi mungkin aku akan ubah sikit. Sikit jer xbanyak.


What do you want the most at the moment?
+ Tidur


What kind of person do you think the person tagged you is?
+ Seorang yang adore dengan relationship. Eheh. Sapa suh kasik soalan2 macam ni. Huh.


Would you rather be single and rich or married but poor?
+ No comment. Jawapan artis. Dua option tue dua2 menjurus ke ‘tak bahagia’. Kaya tapi single, sunyi. Tapi orang kaya ni rasanya ada yang xkisah. Duit ada. Kahwin tapi miskin. Ekonomi dalam rumahtangga sekarang banyak mainkan peranan dalam eratkan rumah tangga sekarang. Jika dapat pasangan yang memahami xpela. Kalau tak hurm.. u knoe..


What is your favourite colour?
+ Blue


Would you give all in for a relationship?
+ Bergantung. Hanya kepada orang yang betul2 berhak. Pernah did something stupid yang langsung lari dari sifat aku sendiri dulu.


If you fall in love with two persons simultaneously, which one would you choose?
+ Bincang dengan mak, kalau mak on. Pinang dua2 sekali la.


You prefer being single or in a relationship?
+ dah 22 tahun I’m being single. Okey jerk. Hidup lagi nie.


List of people to tag.


+ mynamyra


+ att ashburn


+ cik kikilala


+ sasha lee


+ si lampu neon


+ liyana


+ asked


+ dan pada siapa2 yang baca entry nie.

p/s : Im Amih. Benci pada orang yang selfish. Dunia ini bukan untuk kamu seorang.

10 comments:

SasHa Lee said...

hehehe.. amboi senyap..

Dua2 sekali awk nak pinang.. hihihi..

Orang Senyap said...

sasha lee ::

ahahah.. alahai..

merepek jer tue..

huhu

JO said...

"Im Amih. Benci pada orang yang selfish. Dunia ini bukan untuk kamu seorang."

betul tu. thehehe.

"You prefer being single or in a relationship?
+ dah 22 tahun I’m being single. Okey jerk. Hidup lagi nie."

dah tua je tu. sy doakan smg nt bertemu la jodohnya ya. hihi. chayok2! :)

Orang Senyap said...

jo ::

owh, ameenn.. hehe

aideeb said...

Sentuju dgn kata2 Ms JO...

"Im Amih. Benci pada orang yang selfish. Dunia ini bukan untuk kamu seorang."...quote ni mmg menarik...

nanti nak letak dlm facebook..quote by Mr emi huhuhu

mynamyra said...

owh,,
sy ditagged..

hurm,,bru nk bce entry kmu ni..
huhu..

Orang Senyap said...

aideeb ::

wah, sampai nak letak dalam facebook ?? huhu..

ada2 ja kamu nie ya..

alahai..

Orang Senyap said...

mynamyra ::

myna, ur name i put on top of my listed.. hehe

ada jenguk page u tadi, tengs coz respon ya?

erm..

Att Ashburn said...

ok..akn buat tagged ni..
huhu...

Orang Senyap said...

Att Ashburn ::

ha, buat jangan xbuat tau? bukan selalu dapat nominasi dari Orang Senyap nie.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...